Heroes of Thunderspire

Μέσα στον πύργο

Η Ούρισθαρ είναι ένας μαύρος δράκος. Στο χρώμα της νύχτας. Μας λέει απειλητικά:
“Ποιός ζωντανός ψάχνει να έρθει στον πύργο μου?”
“Είμαστε οι Ήρωες της Κεραυνοδίνης”

φωνάζω στα δρακοντικά.
“Είμαι η Ούρισθαρ,” φωνάζει “η δράκαινα της νύχτας. Είμαι ο σκιόκοσμος. Οι νεκροί με υπηρετούν και οι ψυχές με τρέφουν. Τι θέλετε και επιτίθεστε στον πύργο μου?”
Της λέμε για τις νεκραναστάσεις στον φυσικό κόσμο, και ότι ήρθαμε να αποκαταστήσουμε την ισορροπία.
“Ποιός σας έστειλε?”
“Κανείς! Ήρθαμε να πάρουμε τους νεκρούς μας πίσω.”
“Αυτό δεν γίνεται, γιατί είναι δικοί μου.”
“Ενώ πριν δεν ήταν? Τι χρησιμότητα έχουν για σένα οι δικοί μας?”
“Μα έχουν τόσες πολλές χρήσεις! Πλέον τα οράματα μου έδειξαν έναν κόσμο πέρα από τον κόσμο Στην αρχή της ζωής και του θανάτου και σύντομα θα πάρω τη θέση της βασίλισσας των κορακιών”
Την απειλώ. Το κρανίο της Σαρτίν φλέγεται και έχει μαυρίσει στα χέρια της Σέριγουντ. Της ψιθυρίζει:
“Ούρισθαρ, κίνησες τα νήματα της μοίρας και αυτό είναι ασυγχώρητο”
Η Ούρισθαρ ανοίγει διάπλατα το στόμα της. Ένα σύννεφο καπνού βγαίνει από μέσα. Δυνατά φτερουγίσματα ακούγονται μέσα στον καπνό.
Τρέχει ο Κόργκαν, βγαίνει από τον καπνό και βλέπει ότι η δράκαινα δεν είναι πια εκεί.

Διαλύεται ο καπνός. Είμαστε στη μέση της γέφυρας. Καθώς προχωράμε, φτάνουμε σε μια τεράστια πύλη καλυμμένη με μαύρο πέπλο.
Η Σέριγουντ καταλαβαίνει ότι είναι μια μορφή προστασίας.
Ο Κόργκαν καταλαβαίνει κοιτάζοντας το δαχτυλίδι του Μάγκραθαρ ότι του παρέχει κάποιες ιδιότητες θεραπείας. (Ημερήσιες, Ελεύθερες ενέργειες: όποτε δέχεσαι ψυχική ζημιά μπορείς να ξοδέψεις μια αναζωογόνηση, όποτε ένας εχθρός 5 από εσένα ματώσει, μπορείς να ξοδέψεις μια ευκαιρία επούλωσης).
Ο Όλεθρος προσπαθεί να φοβίσει όποιον είναι πίσω από το μαύρο πέπλο φωνάζοντας. Δίνουμε το δαχτυλίδι στην Σέριγουντ η οποία συντονίζεται με αυτό. Νοιώθει ότι πλέον μπορούμε να περάσουμε από το πέπλο.
Μέσα βλέπουμε μινώταυρους και κάτι άλλα πλάσματα. Ένα μεγάλο χάσμα στο μέσο του χώρου. Στον απέναντι τοίχο βλέπουμε δύο πέτρινους θρόνους. Μπροστά τους στέκονται δύο ανθρωποειδή με μορφή αιλουροειδούς. Βλέπουμε και κάποια φλεγόμενα σκυλιά μπροστά μπροστά.
Στο χάσμα πίσω βρίσκεται ένας βωμός. Δίπλα του είναι δύο γυναίκες με μαλλιά περίεργα, που φαίνονται να κινούνται.
Μάχη


 • Τα σκυλιά κάνουν εκρήξεις φωτιάς.
 • Τα αιλουροειδή στη γλώσσα των γιγάντων λέγονται Ρακσάσα.
 • Οι γυναίκες είναι μέδουσες. Το βλέμμα τους πετροποιεί τους αντιπάλους βαθμιαία. Τα μαλλιά της μπορεί να σε τσιμπήσουν αν είσαι κοντά της. Τα όπλα τους έχουν συνήθως αιχμές βουτηγμένες σε δηλητήριο. Κάνουν δύο επιθέσεις.
 • Οι μινώταυροι πολεμάνε μανιασμένα Προσπαθούν να πιάνουν τον αντίπαλο με τα κέρατα τους, να τον ταρακουνάνε βίαια και να τον πετάνε μακριά με δύναμη.
 • Τα αιλουροειδή είναι τοξότες. Χρησιμοποιούν ψυχική και νεκρωτική ενέργεια. Είναι πολύ ευκίνητοι, και κάνουν δύο επιθέσεις. Τα βέλη τους μπορούν να σε εμποδίσουν να γιατρευτείς(σου καταστρέφουν ευκαιρίες επούλωσης).

Τα σκυλιά ορμάνε κατά πάνω μας. Φλόγες προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Σεριγουντ δέχεται ένα πανίσχυρο χτύπημα (78βζ). Ο ένας μινώταυρος πιάνει τον Όλεθρο στα κέρατα του και προσπαθεί να τον πετάξει στο χάσμα. Τον εκσφενδονίζει με δύναμη στο άκρο, και ο Όλεθρος βρίσκεται να ταλαντεύεται προσπαθώντας να μην πέσει κάτω. Η αμαζόνα καταφέρνει να με φέρει στο όριο της πέτρωσης. Ο Διαλογισμός με βοηθάει να το ξεπεράσω με λόγια θάρρους, αλλά πέφτει θύμα της ίδιας μαγείας και μένει ένα ακίνητο άγαλμα από πέτρα. Ο Νηλς ακούει φτερουγίσματα από το ταβάνι. Ένα μεγάλο φτερωτό πλάσμα πετάει από πάνω μας και χάνεται πάλι στην τρύπα στην οροφή από την οποία εμφανίστηκε. Ο άλλος μινώταυρος με πετάει στο χάσμα και βρίσκομαι κι εγώ να κρέμομαι στην άκρη. Με το που βρίσκω την ισορροπία μου, πάω στην μέδουσα που είχε σκοτώσει ο Όλεθρος, παίρνω αίμα από το κεφάλι της, και το αλείφω με προσοχή στα χείλη του Διαλογισμού, ο οποίος γυρνάει στην κανονική του μορφή. Τους σκοτώνουμε όλους. Από τα παράθυρα όμως βγαίνουν διάφορα πλάσματα. Πέντε πλάσματα αιωρούνται από πάνω μας. Η Σέρι ακούει βήματα πίσω της. Κάποια πλάσματα έχουν πλησιάσει από εκεί.


 • Δαίμονες με φτερά νυχτερίδας. Έχουν στόμα στη θέση των ματιών και πλοκάμια αντί για πόδια. Είναι σαν αύτους στη μάχη με τον Ντεντανούμ.
 • Τα ιπτάμενα τα μεγάλα είναι κάποιος είδος ιπτάμενου δαίμονα που είχαμε ξανασυναντήσει στο Φαερβορουλ.
 • Το ένα μαύρο πλάσμα είναι ένας δαίμονας ο οποίος χτυπάει με τα δυνατά νύχια του και προκαλεί νεκρωτική ζημιά.
 • Άλλα δύο μαύρα πλάσματα είναι σαν τον προηγούμενο δαίμονα αλλά όχι τόσο γεροδεμένα. Όταν ματώσουν κάνουν πιο πολύ ζημιά.
 • Το μαυροκόκκινο πλάσμα είναι διαβολόσπορος.

Ένα μαυροκόκκινο πλάσμα γελάει με ένα φρικτό φάλτσο γέλιο.
“Η Ούρισθαρ το ξέρει ότι έχετε μπει στο άνδρο της. Έχει μεγάλα σχέδια για σας. Χαρείτε τη ζωή σας όσο μπορείτε.”

Μετά τη μάχη:
ο βωμός είναι τελείως εγκαταλελειμμένος. Δεν είναι καν βωμός πια. Οι θρόνοι είναι παλιοί. Το κάτω δωμάτιο όπως βλέπουμε είναι διαλυμένο και άδειο. Πάμε προς τα πάνω και βλέπουμε έναν μικρό όροφο που είναι η φωλιά των δαιμόνων. Σκάλες οδηγούν προς τα πάνω, τις ακολουθούμε.

Βρισκόμαστε σε ένα χώρο που έχει φως από πυρσούς και λάμπες λαδιού. Μεγάλες βιβλιοθήκες γεμάτες σκονισμένους τόμους. Ρούνοι είναι σκαλισμένοι στο έδαφος. Ακούγεται ήχος από ξεφύλλισμα σελίδων. Διάφορα πλάσματα κοιτάνε στις βιβλιοθήκες. Δαίμονες με στόματα για μάτια, Ρακσάσα… Ο Νηλς ορμάει στο ένα το οποίο γυρίζει προς το μέρος μας και φωνάζει:
“Εισβολείς! Εισβολείς! Ανέβηκαν πάνω! Γιατί το κάνατε αυτό? Γιατί ξοδεύετε ενέργεια να επιτεθείτε σε αυτό το μοναχικό μέρος?”


 • Το ένα Ρακσάσα είναι ντεμένος σαν άρχοντας. Χρησιμοποιεί μαγικές δυνάμεις με παραισθήσεις.
 • Τα “τσεκούρια” είναι πολεμιστές πολύ καλά εκπαιδευμένοι και πολύ εύστοχοι. Όποιον σημαδεύουν δυσκολεύεται να τους αποφύγει.
 • Μια γυναίκα με σκιερό δολοφονικό βλέμμα. Φαίνεται να είναι δολοφόνος. Χρησιμοποιεί δυνάμεις της σκιάς.

Ένας βωμός στην άκρη του δωματίου Είναι από μαύρη πέτρα. Σα να διακρίνω πάνω του το σύμβολο του Όρκους.
Ο Κόργκαν βλέπει κόκκινα και γκρι φαντάσματα μετά από ψυχικές επιθέσεις που τον αποσβολώνουν για το μεγαλύτερο μέρος της μάχης.

Η Σέρι κι εγώ βρίσκουμε 2 βιβλία με διάφορες ιεροτελεστίες. Βρίσκουμε ένα άγαλμα στην άλλη άκρη του δωματίου. Είναι μια παλιά απεικόνιση του Όρκους. Εγώ προσπαθώ επανειλημμένα να ξεγελάσω τον Όλεθρο για να δεχτεί τις θείες θεραπείες μου, αλλά μου αντιστέκεται.

Comments

Highlights απο την δικη μου πλευρα:

Ο Ολεθρος που στην ουσια τους προειδοποίησε αντι να τους εκφοβισει οταν φωναξε πισω απο το μαυρο πεπλο. Οταν ρωτησα τον DM γιατι τα δυο Ρακσασα, πισω στους θρονους, ειναι ορθια μου απαντησε ‘’γιατι σας ακουσαν’’, χαχαχαχα.

Τα περιστατικα που παραλιγο να πεσουμε στο κενο.

Ο Διαλογισμος που εγινε πετρα και τον εσωσε η Λοτε.

Γελαγα με την καρδια μου καθε φορα που ο Κόργκαν εβλεπε ‘’κόκκινα και γκρι φαντάσματα’’, επειδη αυτα ηταν τα χρωματα στα λαστιχακια, χαχαχαχα.

Μέσα στον πύργο
 

Συμφωνώ απολύτως!!!!

Μέσα στον πύργο
lotealcarin

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.