Heroes of Thunderspire

Τάλθαλον

Είμαστε σε ένα κλειστό κομμάτι του σκιόκοσμου. Εκεί είχαν γίνει παλιά επικοί πόλεμοι, πριν τη δημιουργία του κόσμου. Εκεί οι Θεοί πολέμησαν με τους αρχέγονους και η βασίλισσα των κορακιών μας είπε ότι ίσως εκεί το συμβούλιο της στάχτης έχει πάει για να ξυπνήσει αρχέγονα πλάσματα ή για να βρούνε όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σε εκείνες τις μάχες για να τα χρησιμοποιήσουν εκείνοι για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Βρεθήκαμε εκεί μέσα από μια πύλη που μας πέρασε η βασίλισσα των κορακιών. Πολεμήσαμε διάφορα πλάσματα από την ώρα που μπήκαμε, μαύρα αστέρια, αγγέλους, δαίμονες, σκουλήκια και τώρα προχωράμε στο δρόμο που πάει στην πύλη του Νέρουλ, για να επικαλεστούμε από εκεί την βασίλισσα των Κορακιών. Όταν θα έρθει θα μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει.
Ακολουθούμε κάτι φώτα που φαίνονται μπροστά μας, προχωρώντας βόρεια προς την πύλη.
Κεραυνοί, σύννεφα, είναι όλα καλυμμένα με σκόνη. Κάποιες ψυχές που δεν βρίσκουν τον δρόμο τους για την βασίλισσα των Κορακιών, πέφτουν με ορμή στο έδαφος.
Όπως προχωράμε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα βαθούλωμα στο έδαφος χωρίς δέντρα και πράσινο, καλυμμένο με γκρίζα σκόνη. Μέσα βλέπουμε μια ομάδα από πλάσματα που φαίνονται να εξερευνούν την περιοχή.
Είναι ένας μεγάλος άγγελος με μια κόκκινη κορδέλα με ένα μεγάλο μάτι ζωγραφισμένο στο κέντρο της, δεμένη στο μέτωπο του. Ένας άγγελος (ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΗΜΙΑ.), δύο φωτιές (ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ), ένας δαίμονας σαν γιγάντιος γορίλας με χαρακτηριστικά μινώταυρου (ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ), και μια ομάδα αγγέλων (ΑΠΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ).
!(media-item-align-center)http://cdn.obsidianportal.com/assets/150944/557520 3834153052144 1355812709 n.jpg(557520 3834153052144 1355812709 n)!

Προσπαθήσαμε να τους αιφνιδιάσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, μας άκουσαν. Ο δαίμονας μας βλέπει πρώτος και μας λέει σε σκοτεινή γλώσσα »Που πάτε ρε μαλακισμένα? Θα σας βιάσω ένα ένα» . Ο άγγελος λέει »Ποιοί είστε ξένοι; »Η φωνή του ακούγεται σαν χορωδία ανδρικών φωνών. »Είμαστε οι ήρωες της Κεραυνοδίνης και σφαγείς της Ούρισθαρ »λέει ο Κόργκαν και του απαντάει ο άγγελος »Χαίρω πολύ ήρωες της Κεραυνοδίνης, είμαι ο Μασάτους και είμαι σε έρευνα ». Ο άλλος λέει »θα σας διαλύσω ήρωες της Κεραυνοδίνης ». Του φωνάζω »Ερχόμαστε με οδηγίες του Συμβουλίου της Στάχτης, αφήστε μας να περάσουμε »και μου απαντάει »Σκάσε μωρή μαλακισμένη!». «Αν γνωρίζω καλά »λέει ο άγγελος »αυτή είναι η ομάδα του Όρκους ». »Ε, ναι του Όρκους βέβαια, τι άλλο? Για αυτό ήρθαμε κι εμείς εδώ! »φωνάζει ο Νιλς. Ο Όλεθρος μας κοιτάει με απορία, προσπαθώντας να καταλάβει πότε ακολουθήσαμε τον Όρκους. »Σκάσε μαλακισμένο, ένα μέτρο ύψος και μιλάς. Μια πατημασιά να σου κάνω θα γευτείς το χώμα εδώ πέρα »λέει ο δαίμονας. Νεύω στον Όλεθρο να κάνει τη δουλειά του και φωνάζει με τόση δύναμη, ώστε ακόμα κι εμείς κάνουμε ένα βήμα πίσω »Στο όνομα του Όρκους, θα σας πατάξω αν δεν μας αφήσετε να περάσουμε ». (55 εκφοβισμός). Ο άγγελος τον κοιτάει με φοβισμένα μάτια και λέει »Όχι, μείνετε πίσω, δεν έχουμε τίποτα μαζί σας, θα περιμένουμε να φύγετε », ενώ ο δαίμονας συνεχίζει ακάθεκτος »Έλα εδώ ρε μαλάκα αν είσαι άντρας ».
Πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε ο Όλεθρος έχει ήδη ορμήσει στο βαθούλωμα.
ΜΑΧΗ.
Η Σέριγουντ πάει και παίρνει την κόκκινη κορδέλα από το μέτωπο του αγγέλου. Καταλαβαίνει ότι το μάτι είναι το σύμβολο του θεού Γκρούμς, του θεού των Ορκ. Ο Κόργκαν είχε ακούσει ότι ο Γκάνον πριν στραφεί στον Όρκους πίστευε στον Γκρούμς. Ψάχνουμε κι εμείς στο βαθούλωμα μήπως δούμε τι έψαχναν, αλλά δεν βρίσκουμε τίποτα.
Προχωράμε προς την πύλη. Κάποια στιγμή παρατηρούμε μια αλλαγή στο τοπίο. Ενώ μέχρι τώρα ήταν γεμάτη βουναλάκια, τώρα βλέπουμε στα αριστερά μας ένα μεγάλο ίσιωμα. Στο βάθος βλέπουμε ένα κτίσμα. Στα δεξιά μας υπάρχει μια σφαίρα, κοντά στον ουρανό. Η Ταλίν πετώντας βλέπει και μακριά τα φτερά του δράκοντα που είχε δει και πριν.
Προχωράμε προς την σφαίρα. Είναι λευκόγκριζα, φαίνεται σα να είναι σα σβησμένος ήλιος. Βρίσκεται 30μ πάνω από εμάς. Τριγύρω βρίσκονται σκούρα βράχια που υψώνονται ως τον ουρανό. Δημιουργούν ένα τοίχωμα, και μια κοιλότητα μέσα τους. Παντού υπάρχουν μπάζα, σπασμένα κόκκαλα, σπασμένα όπλα. Υπάρχουν και πολλά αρχαία αγάλματα, πέτρινα, σπασμένα. Η ψυχόπτωση εδώ καθώς πέφτει, απορροφάται από την σφαίρα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμη και από πιο κοντινή απόσταση τι είναι, απλά ότι απορροφά τις ψυχές. Προχωρώντας προς τα μέσα, έχει ημίφως. Μας φαίνεται σα να είμαστε μέσα στα απομεινάρια ενός αρχαίου κτιρίου, δεν ακούγεται τίποτα, όταν ξαφνικά δίπλα σε μια μεγάλη στοίβα από κόκκαλα στο βάθος, βλέπουμε ένα θρόνο. Κάποιος βγαίνει από τις σκιές πίσω από τον θρόνο.

ΜΑΧΗ
(ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΣΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΥΚΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΠΥΡΙΖΟΥΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΑΠΕΘΑΝΤΑ. ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ.Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΥΧΤΟΒΑΤΗΣ. ΣΚΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΑΥΡΑ, ΠΟΥ 5 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΑΠΟΑΥΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 20 ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ. ΑΝ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ, ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΗΛΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΕΝΤΕΛΩΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΘΑΝΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ).
Πάνω στο θρόνο έχει ένα κουτί φτιαγμένο από μύθριλ. Είναι σαν μικρό σεντούκι. με ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ Ανοίγω βλέπω ένα μαύρο κενό. (Αυτό το κουτί λειτουργεί σαν μαγικό σακούλι. Αξίας 16000). Μέσα βρίσκω 4 διαμάντια (*5000χρ), 600 πλατινένια αρχαία, και κάτι σαν γάντια (twice-clawed gauntlets epic level).

Ενώ ο Κόργκαν σκέφτεται να ανέβει στο θρόνο, ακούμε φτερουγίσματα, και βλέπουμε πίσω μας ένα τεράστιο γαλάζιο δράκο. Πίσω τον ακολουθούν πεζή δύο πολεμιστές (ΜΑΥΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ). »Γεια σου μεγάλε μπλε δράκε! »σε άπταιστα δρακοντικά.

Αυτός έρχεται σιγά σιγά προς το μέρος μας.
»Δικό σας είναι αυτό το μέρος; »
»Όχι βέβαια »λέει ο Διαλογισμός.
»Τι ακριβώς ψάχνεις, δράκε; »τον ρωτάω.
»Δεν μου πολυάρεσει που αλλάζεις θέμα »
»Έχει σημασία; Πες μας ποιος είσαι, μεγάλε δράκε ».
»Εγώ είμαι ο Τάλθαλον »
»και τα ’παθoν »λέει ο Κόργκαν.
Αρχίζει και δυσαρεστείται με την αντίδραση μας.
Η Σέριγουντ θυμάται ότι το όνομα του είναι πολύ αρχαίο. Παρόμοιο όνομα με αυτά των πρώτων δράκων που είχαν εμφανιστεί στον κόσμο, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι μάγοι που είχαν εμφανιστεί. Θυμάται αυτά που της είχε πει η Βασίλισσα των Κορακιών: »Συνεχίζεις πιστά το έργο των γονιών και του δασκάλου σου. Στην άκρη του θανάτου θα συναντήσεις το πεπρωμένο σου, εκεί που ο δάσκαλος σου έχει αφήσει τα μυστικά των πρώτων μάγων. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται, αλλά δεν είναι τυχαίο που βρέθηκες εδώ. Η μοίρα έχει φοβερή γνώση. Συνέχισε το δρόμο σου, να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, και ίσως εκεί βρεις τα αρχαιότερα μυστικά της μαγείας που ο δάσκαλος σου θέλησε να αποκτήσεις ».

Γελάμε με το αστείο του Κόργκαν και ο δράκος εκνευρίζεται. Μας λέει »Έρχομαι από τα φυσικά μέρη, αλλά μόλις έμαθα για αυτό το αρχαίο μέρος ήρθα κατευθείαν εδώ ». »Αναζητάς κάτι; »ρωτάω. »Πάντα αναζητάω κάτι. Θα ήταν πολύ ωραίο να βρω κάτι σπάνιο ή κάτι δυνατό για τη συλλογή μου ». Εμείς γελάμε ακόμη από το αστείο του Κόργκαν και εκείνος από τον εκνευρισμό του χτυπάει τα φτερά του πιο δυνατά και λέει »Εσείς μήπως βρήκατε τίποτα; Αυτή η σφαίρα τι είναι; ». »Δεν ξέρουμε »λέμε σχεδόν όλοι. Μας κοιτάει αυστηρά. «Δ εν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστούμε. Να ξέρετε ότι δεν θα τελειώσει καλά αυτή η συζήτηση, εκτός αν, μήπως, αν, ρίξω μια καλύτερη ματιά σε αυτό το ματάκι, να δω αν μου κάνει »λέει και δείχνει την φεγγαρόπετρα που κρατάει η Σέριγουντ. »Γιατί θες να το δεις αυτό; »τον ρωτάω. »Γιατί μου φαίνεται σπάνιο ». Αρνούμαστε, και συνεχίζει »Έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να σας σκοτώσω χωρίς να πω κουβέντα. Έτσι μου έχουν πει οι δήθεν σύμμαχοι μου ». »Ποιοι είναι αυτοί; »ρωτάμε. »Κάποιοι που ονομάζονται συμβούλιο της Στάχτης. η αρχηγός τους η Νιναράν, με έβαλε να εξερευνήσω την περιοχή ». Προσπαθώντας να τον ξεγελάσω λέω »Να ξέρεις ότι η Νιναράν θα δυσαρεστηθεί πολύ αν μάθει ότι πάθαμε κάτι ». Θα σου δώσουμε το μάτι, αν μας οδηγήσεις σε αυτήν, λέει ο Κόργκαν. Εγώ επιμένω »Ούτε η Νιναράν ούτε ο Γκάνον θα ευχαριστηθούν αν μάθουν ότι μας έβλαψες ». »Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός. Έχω ψάξει την περιοχή, έχω βρει λίγα πράγματα, τώρα αυτό μου φάνηκε ενδιαφέρον, και έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή μου »μας φωνάζει. »Συγνώμη, κι εσύ περιμένεις να σου δώσουμε κάτι με αντάλλαγμα το τίποτα; »λέω πιο εκνευρισμένη. »Προτιμάτε να πεθάνετε; »φωνάζει. »Προτιμάς να πεθάνεις; »απαντώ κοφτά. »Απλά », λέει ο Κόργκαν »πολύ απλά ». »Το σκέφτηκες καλά αυτό που είπες, ανόητη ;»μου φτύνει στα μούτρα. »Εγώ υπηρετώ δράκο χίλιες φορές πιο δυνατό από εσένα. Θα μας κλάσεις μια μάντρα »λέω, ενώ ο Κόργκαν του φωνάζει »Ετοιμάσου να πεθάνεις! ».
ΜΑΧΗ
(Ο ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΗΛΙΑ, Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ).
Ψάχνουμε τα πτώματα, δεν βρίσκουμε κάτι, και καθόμαστε να πάρουμε μια ανάσα και να σκεφτούμε αν θα πάμε κατευθείαν στην πύλη ή αν θα πάμε από το κτίσμα που είχαμε δει στο βάθος.
Σκεπτόμαστε να κάνει η Σέριγουντ μια ιεροτελεστία για να συμβουλευτούμε ένα πνεύμα μαντείας. Ξεκινάει να κάνει την ιεροτελεστία (-3600gp)όταν συνειδητοποίει ότι μια σκοτεινή δύναμη σε αυτόν τον χώρο αποδυναμώνει την δύναμη της τελετής. Καταλαβαίνει ότι είναι πολύ δυνατή η νεκρωτική επιρροή σε αυτό το μέρος και χρειάζεται αυτοθυσία για να επικοινωνήσει. (Πρέπει να ξοδευτεί μια ευκαιρία επούλωσης για κάθε ερώτηση που θα κάνουμε στο μαντείο). Μετά από πολύωρη συζήτηση, αποφασίζουμε να ρωτήσουμε μία ερώτηση. Ζωτική ενέργεια φεύγει από το σώμα του Κόργκαν καθώς τελειώνει η ιεροτελεστία, και η Σέριγουντ ρωτάει »Τι κρύβει ο πύργος; »

«* Πολέμησαν με τα τότε καλύτερα όπλα. Δεν έχουν μείνει πάρα πολλά από τότε. Τα φύλαξαν *».

Comments

lotealcarin

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.