Heroes of Thunderspire

Ούρισθαρ

«Θέλετε να δείτε τι κάνω με τις κλεμμένες ψυχές; Ή μήπως θέλετε να πεθάνετε αγνοώντας τη δύναμη που μου δίνει η Άκρη του Θανάτου;» ουρλιάζει η δράκαινα και μας επιτίθεται.

Μάχεται με νύχια και δόντια. Μας επιτίθεται και μετά κρύβεται μέσα σε ένα σκοτεινό καπνό γύρω της πετώντας από πάνω μας. Ο Όλεθρος υψώνεται στον αέρα και μπαίνει στην σκοτεινή ομίχλη μαζί της.
Ο Νηλς καταφέρνει ένα χτύπημα που αφήνει μια πληγή της εκτεθειμένη. Ακόμα κι έτσι όμως, είναι δύσκολο να την χτυπήσουμε αποτελεσματικά.
Βλέπουμε στη βάση της δίνης δυο αγάλματα, τα οποία όμως δεν καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν. Η Σέριγουντ σκέφτεται να τα καταστρέψει, αλλά ο Διαλογισμός την συγκρατεί γιατί δεν είμαστε σίγουροι τι μπορεί να προκαλέσει αυτό. Δίπλα από την δράκαινα υπάρχει ένας σωρός με γυαλιστερά νομίσματα.
Κατά διαστήματα βλέπουμε σφαίρες φωτός να ξεφεύγουν από την δίνη και να απορροφούνται από την Ούρισθαρ. Καταλαβαίνουμε ότι είναι ψυχές που της δίνουν ενέργεια. Κάποιες έρχονται και σε εμάς.
Η Σέριγουντ της ρίχνει απανωτές ριπές, ενώ ο Κόργκαν της φωνάζει γελώντας:
«Φανερώσου απαίσιο πλάσμα, και δείξε μας της υποτυπώδη σου δύναμη». Τον αγνοεί επειδή της μιλάει στην κοινά γλώσσα, αλλά εκείνος της πετάει το σφυράκι του και την πετυχαίνει με ένα καίριο χτύπημα.
Η δράκαινα μας κάνει χτυπήματα που αποδυναμώνουν. Εγώ προσεύχομαι για κάλυψη, και κάθε φορά που μας χτυπάει δέχεται ζημιά.


Δράκος φτιαγμένος από σκια. Είχε αντίσταση στη νεκρωτική και ευαισθησία στο φως. Δαγκώνει και βαράει και με νύχια. Όταν δεν την βλέπουμε το εκμεταλλεύεται και κάνει παραπάνω ζημιά. Όταν την βαράς από δίπλα μπορεί να σε χτυπήσει με την ουρά της. Μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αντίσταση στη νεκρωτική που τυχόν έχεις. Όταν ματώσει εκτοξεύει την πνοή της. Όταν δεν μπορεί να κάνει μια εκφοβιστική επίθεση, θα μείνει κόκκαλο όποιος τον πετύχει. Όταν ματώσει εξοργίζεται και κάνει παραπάνω ζημιά. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτό το νέφος της για τηλεμεταφορά. 796βζ


Βαράει αλύπητα τον Όλεθρο. Τον αποδυναμώνει. Είναι συνέχεια ματωμένος και εγώ και ο Διαλογισμός προσπαθούμε να τον γιατρεύουμε όπως μπορούμε.
Ο Κόργκαν πηγαίνει στη στοίβα με τα νομίσματα και για να την αποπροσανατολίσει πάει να τα κλέψει.
Ο Όλεθρος με ένα δυνατό χτύπημα μολύνει μια πληγή της. Σκιερή ουσία χύνεται από το ανοικτό τραύμα. Ουρλιάζει με όλη της την δύναμη. Όπως φωνάζει, σα να άκουσε ένα κάλεσμα εμφανίζεται ένας μικρός άυλος δράκος.
Πετάει στο όριο του πύργου και μας λούζει με τη μιαρή πνοή του.
Εμφανίζεται και ένας ακόμη. Επιτίθενται στην Σέριγουντ.


Εχουν μια κακή ενέργεια. Αν είσαι 2 τετράγωνα από αυτά δεν μπορείς να πάρεις ευκαιρία επούλωσης και είναι δύσβατο έδαφος. Είναι δρακοφαντάσματα, ψυχοφάγοι. Με δευτερεύουσες μπορούν να μας επιβραδύνουν. Όταν ματώσουν κάποιον, του κλέβουν μια ευκαιρία επούλωσης και γιατρεύονται.
Κάθε φορά που φωνάζει εμφανίζεται και άλλος δράκος.

Όσο είμαστε στα νομίσματα, ανακτούμε τη χρήση μιας ανα αναμέτρηση ιδιότητας που έχουμε χρησιμοποιήσει.
-————————————————————-

Ο Όλεθρος προσπαθεί να εκφοβίσει τους δράκους να φύγουν. Αλλά δεν τα καταφέρνει. Είναι ο ίδιος πολύ ταραγμένος. Έχει μείνει με μια ανάσα. Χωρίς ευκαιρίες επούλωσης και ματωμένος.
Ο Κόργκαν ξεστομίζει βρισιές και κάμποσα άστοχα χτυπήματα.
Οι δράκοι κοπανάνε αλύπητα την Σέριγουντ. Είναι ματωμένη.
Έχει στραφεί προς την καταπακτή, και προσπαθεί να κατέβει κάτω για να προστατευθεί. Της ρίχνουν μανιασμένα όπως κατεβαίνει, και αμύνεται με μαγικές ριπές.
Το ένα δρακάκι χώνεται μέσα ακολουθώντας την Σέριγουντ.
Η Ούρισθαρ κοπανάει τον Όλεθρο με δύο απανωτά χτυπήματα. Τον αφήνει με 3 βζ.
Ο Όλεθρος οργίζεται, αλλά τυφλωμένος από την οργή δεν καταφέρνει να την χτυπήσει καλά.
Ο Διαλογισμός φωνάζει ενθαρρυντικά λόγια.
Εγώ του φωνάζω να έρθει για να τον γιατρέψω, αλλά είναι αποφασισμένος να την χτυπήσει. Με ένα καίριο χτύπημα της φέρνει τον κόπανο στο κεφάλι, αλλά είναι αποδυναμωμένος και το χτύπημα του δεν καταφέρνει να την σκοτώσει.
Ο Κόργκαν κοπανάει τα δρακάκια. 2 καίρια με την ίδια επίθεση στο ίδιο δρακάκι.
Ο Διαλογισμός κοπανάει τα δρακάκια για να προστατέψει την Σέριγουντ.
Η Σέρι επιτίθεται με τον άγγελο και σκοτώνει το ένα δρακάκι.
Η Ούρισθαρ την δαγκώνει την ταρακουνάει, την αποδυναμώνει, και την αφήνει να πέσει. Πέφτει αναίσθητη 40μ κάτω από τη σκάλα στο στενό δωμάτιο. Χτυπάει το κεφάλι της άσχημα. Πέφτει σχεδόν νεκρή.
Ακούει ένα ψίθυρο στο κεφάλι της: «Σέριγουντ Χουνράιβ, ήρθε η ώρα σου. Υπηρέτησες καλά της βασίλισσας των κορακιών, ήρθε η ώρα να την συναντήσεις. Ακούγεται ένας κρότος, χάνει τις αισθήσεις της, και δεν ακούγεται τίποτα πια.
Ο Όλεθρος ορμάει μέσα στην μούρη της δράκαινας και την κοπανάει.
Εγώ σκοτώνω ένα δρακάκι.
Από τη δύναμη της ζώνης της αναζωογόνησης παίρνω δύο ευκαιρίες επούλωσης δικές μου και μεταφέρω μία στον Όλεθρο.
Ο Διαλογισμός τον γιατρεύει και λευκό φως βγαίνει από το σώμα του το οποίο πληγώνει την Ούρισθαρ. Εξαφανίζεται ο καπνός της και την βλέπουμε.
Ο Διαλογισμός ορμάει πάνω της πετώντας στον αέρα και φωνάζει στον Κόργκαν ο οποίος ορμάει κι αυτός κάτω από τις οδηγίες του Διαλογισμού.
Τώρα θα πεθάνεις της φωνάζει ο Κόργκαν, αλλά οι απειλές του είναι κούφιες.
Ο Νηλς τη σημαδέυει στο κεφάλι τώρα που την βλέπει καλά.
«Σκίστε τη»! Φωνάζει ο Διαλογισμός
Αλλά δεν την πετυχαίνει.
Η Ούρισθαρ κοπανάει τον Όλεθρο. Καρφώνει τα δόντια της στο κορμί του. Κρύβεται κάτω από τον καπνό της.
Το φάντασμα με χτυπάει.
Την κοπανάει ο Διαλογισμός για να την εμφανίσει με ζημιά φωτός.
Την πετυχαίνει. Με ζημιά φωτός διαλύει το νέφος που την καλύπτει.
Την κοπανάει ο Όλεθρος και ο Κόργκαν.
Ο Κόργκαν προσπαθεί όπως είναι από κάτω της να δει αν έχει κάποιο ευαίσθητο σημείο να την χτυπησει, αλλά δεν βλέπει την τύφλα του. (1)
Ο Νηλς την κοπανάει,
Εγώ παίρνω μια ψυχή που έφυγε από την δίνη και ακούω τον Κόργκαν να λέει: «Η Λότε, η Λότε. Τι να κάνουμε τώρα»?
Αποτυγχάνω οικτρά ότι και να κάνω, και καταριέμαι θεούς και δαίμονες.
Η Ούρισθαρ δαγκώνει με μανία τον Όλεθρο, ο οποίος πέφτει αναίσθητος, αλλά πριν πέσει την κοπανάει. Κάνει μια στριφογυριστή κίνηση καθώς πέφτει και την κοπανάει στο κεφάλι. Χάνει την ισορροπία της καθώς την κοπανάει, δεν μπορεί να κρατηθεί από τον τοίχο. Πέφτει από τον πύργο νεκρή.
Ο Διαλογισμός πάει στην Σέριγουντ, εγώ στον Όλεθρο. Τους γιατρεύουμε, τους σηκώνουμε.
Κάτι άσχημο παίζει με αυτό το πράγμα που παγιδεύει ψυχές . Πάμε γύρω από τη δίνη. Τα αγάλματα την συγκρατούν στη θέση της. Αναρωτιόμαστε ξανά αν πρέπει να τα σπάσουμε. Για τη δίνη αισθανόμαστε ότι έχει μια πείνα που ρουφάει ζωή. Σκεπτόμαστε ότι αν σπάσουμε τα αγάλματα θα φύγει ανεξέλεγκτη και θα γίνει της πόρνης. Όποιος ακουμπήσει τη δίνη θα χάσει ζωή.

«Τι έγινε ρε παιδιά» λέει με το που ξυπνάει ο Όλεθρος.

Αυτή η δίνη ευθύνεται για τις αναστάσεις. Πρέπει να την απενεργοποιήσουμε.
Ακούμε φτερουγίσματα.
Βλέπουμε έναν φοβερό ιππότη κένκου, ο οποίος προσγειώνεται με το φτερωτό άτι του πάνω στον πύργο.. Ασημένια πανοπλία φοβερό σπαθί που το κρατάει με τα δύο χέρια. Είναι πολύ δυνατός και στιβαρός. Ανοίγει το ράμφος του. Μας μιλάει και λέει:
«Εις τον όνομα του βασιλιά Πέντακον και της βασίλισσας των κορακιών»…

Comments

lotealcarin

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.